Biomicin-eficient în tratamentul otitelor la copii

 Publicat la 2017-01-23      3713 vizualizari       0

custom-Custom_Size___shutterstock_95011843

Biomicin capsule moi și Biomicin soluție, constituie o alternativă naturală eficientă în tratamentul otitelor medii, lipsită de efecte secundare. Primul episod de otită medie, repetatele recăderi după tratamente cu antibiotice de sinteză, alergiile la antibiotice și în special rezistențele microbiene constituie categoriile țintă pentru administrarea produselor din gama Biomicin. Dovadă pentru efectele sale sunt tratamentele de succes și numeroasele cazuri în care starea de sănătate a fost tratată datorită acestui produs.

 

Biomicin soluţie şi Biomicin capsule moi au fost administrate ca alternativă naturală de tratament la copiii diagnosticați cu otite medii, acolo unde a existat susținerea părinților ce doreau să evite administrarea de antibiotice. Au fost selectați 50 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, diagnosticați cu otită medie acută nesupurată care aveau asociate amigdalită pultacee, adenoamigdalită, rinotraheită. Jumătate dintre acești copii au avut ca antecedente otite medii tratate cu antibiotice de sinteză.

 

La copiii cu vârste peste 7 ani (38%)  s-a administrat Biomicin capsule moi, în doza de 1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră după masă. La copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani (62%) s-a administrat Biomicin soluție 2-3 picături/zi la o oră după masă. Durata curei a fost de 10 zile.

Pentru afecțiunile asociate s-a administrat ulei esenţial de cuișoare în amestec cu miere și propolis, pulverizat în gât, sirop Plantusin şi comprimate Vitaminizant cu măceșe și cătină.

 

În urma acestui tratament la toți copiii monitorizaţi au dispărut simptomele (dureri ale urechii, scăderea auzului, dureri de cap, febră, congestie nazală, rinoree, neliniște, somn perturbat, lipsa poftei de mâncare, grețuri). Cele două produse administrate au fost bine tolerate și lipsite de reacții adverse.