Biomicin Forte

 Publicat la 2016-12-06      4243 vizualizari       0

shutterstock_247906660-1

Uleiul esenţial de cimbru, bogat în carvacrol şi timol are efecte antibacteriene cu un spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice. Conform studiilor, compuşii uleiului volatil de cimbru acţionează la nivelul membranei celulare a bacteriilor,  alterandu-i permeabilitatea, ceea ce duce la distrugerea microorganismelor respective. Studii foarte recente arată ca uleiul de cimbru potenţează activitatea unor antibiotice, de aceea o corelare a tratamentului alopat cu cel natural, cu cimbru, va face sa fie evitate cazurile de rezistenţă a bacteriilor la tratament sau de recidivă a infecţiei.

Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat în stomatologie datorită eugenolului din compoziţia sa, care are efect anestezic. Studiile au demonstrat că are proprietăţi antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice,  stimulente generale, antinevralgice.

Vorbim despre combinaţia din ulei esenţial de cimbru şi cuişoare care se regaseşte ca si remediu natural sub forma de capsule moi Biomicin Forte, fiind recomandata in tratarea infecţiilor respiratorii (viroze, gripă, sinuzită, faringo-amigdalită, traheo-bronşită, astm bronşic, pneumonie virală)

-infecţiilor digestive (enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale) şi infecţiilor uro-genitale (uretrite, cistite, prostatite, anexite).

Biomicin Forte, capsule moi cu eficienţă terapeutică confirmată clinic şi prin analize de laborator la 98% din pacienţi în tratamentul infecţiilor respiratorii şi urinare.

Aceasta formula are mai multe atuuri:

– alternativă naturală cu eficienţă confirmată clinic şi paraclinic in 98%din cazuri

– tratament de elecție si pentru  pacienții care nu mai răspund la antibioterapie sau

– prezintă intoleranţe şi reacţii alergice

–  administrarea repetată nu produce rezistenţă

–  susţine  imunitatea, protejeaza flora intestinala

 

Mod de administrare:

Copii intre 10-14 ani:1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră  după masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră  după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule/zi.

Durata unei cure este de 10-14 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alaptează şi copiilor sub 10 ani. Nu se administrează pe stomacul gol!

 

Picături: Copii 7-14 ani:1- 2 picături de 3 ori/zi amestecate intr-o lingura de miere,

Adulţi: 3   picaturi de 3 ori/zi amestecate intr-o lingura de miere, după mâncare, timp de 10 – 14 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Nu se recomandă în sarcină, alăptare şi copiilor sub 7 ani.

 

Recomandările de adminstrare pentru Biomicin Forte  sunt atat pentru tratarea  infecţiilor respiratorii (răceala, gripa, sinuzita, faringita, bronşita, pneumonia virală), cât şi digestive  (colite, enterocolite bacteriene, virale, candidozice, paraziti intestinali) şi infectii urinare (uretrite, cistite).

 

Evaluarea eficienţei terapeutice s-a realizat clinic şi prin analize de laborator la pacienţi cu faringo-amigdalite şi cu infecţii urinare.

*S-au realizat aromatograme (similar antibiogramelor) pe exudate faringiene şi pe uroculturi.

*S-a constatat eficienţă într-un procent semnificativ: in  98% din cazuri cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analizele iniţiale (Streptococcus beta hemolityc, Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella pneumonie, Pseudomonas aeruginosa, Streptococcus viridans).

Efectul este similar cu al antibioticelor chimice (testate în paralel pe antibiograme), în plus germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză, au fost sensibili la  combinaţia de uleiuri esenţiale.