Un remediu natural pentru sinuzită -Biomicin A2

 Publicat la 2017-01-11      4737 vizualizari       0

durere-sinusuri-250-510

Sinuzita reprezintă o inflamare a căilor respiratorii de  la nivelul  sinusurilor paranazale cauzată de o infecție, o alergie sau o iritare, manifestată prin dureri de cap,  presiune la nivelul sinusurilor, dureri și febră.

Un remediu excepțional în tratarea sinuzitei – fie ca este vorba de o sinuzită virală, o sinuzită cauzată de o infecție bacteriană sau o sinuzită virală suprainfectată -este Soluția Biomicin A2, cu efecte antivirale, antibacteriene și antiinflamatoare.Pentru adult se administrează câte 3-5 picături la o linguriță de miere sau sirop, de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă.

Foarte indicate sunt  inhalațiile sau aerosolii.In inhalații se adaugă câte 5 picături de soluție Biomicin la care se poate asocia 5 picături dintr-un alt ulei esențial  cum este cel de pin, lavandă sau eucalipt.

Se recomandă administrearea de ceaiuri calde care vor ajuta la drenarea secrețiilor sinusale. Pe perioada tratamentului se evită consumul de alimente producatoare de  mucus, cum sunt produsele lactate, carnea, zaharul alb, prăjelile. Se recomandă consumul de fructe, legume și cereale integrale.